Pencegahan awal, berterusan atasi buli - Md Isa @ Yusuff, Yusramizza (Berita Harian, 2017)
Buli di institusi pendidikan seperti sekolah dan universiti adalah gejala tidak sihat. Peristiwa membabitkan Zufarhan Osman Zulkarnain dan T Nhaveen yang dicederakan adalah sebahagian lakaran gejala buli membabitkan pelajar dan siswa sebagai pelaku atau mangsa di tanah air kita.