Samsudin PRO Alumni IKBN - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2011)
PERSATUAN Alumni institut Belia Negara SeMalaysia (Alumni IKBN SeMalaysia) mengumumkan pelantikan Samsudin Oli Mohamed sebagai Pegawai Perhubungan Korporat Kebangsaan dan Pengerusi Alumni IKBN Negeri Kedah.