Jabatan Audit Negara tidak mahu fakta diputar-belit - Berita, Harian (Berita Harian, 2011)
NILAI: Jabatan Audit Negara tidak mahu mana-mana pihak mengambil kesempatan dengan memutarbelitkan sebarang maklumat laporan audit jabatan itu untuk kepentingan masing-masing.