UUM rai kanak-kanak istimewa - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2011)
YAN- Kegembiraan kanak-kanak istimewa yang berada di Rumah Amal Yan terpancar apabila diraikan sekumpulan penuntut dari Universiti Utara Malaysia Sintok (UUM) sempena cuti perayaan Tahun Baru Cina baru-baru ini.