Program SoIS, lahir graduan berimpak tinggi - Berita, Harian (Berita Harian, 2017)
Berbekalkan kemahiran dari aspek teori dan praktikal, Pusat Pengajian Antarabangsa (SoIS) mampu menghasilkan graduan berimpak tinggi serta menjadi aset utama kepada sesebuah organisasi.