Menyeleweng daripada perjuangan Yusof Rawa - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2017)
KUALA LUMPUR 28 Met Cubaan Naib Presiden PAN, Datuk Dr. Mujahid Yusof Rawa mengaitkan perjuangan Allahyarham Yusof Rawa dengan perjuangan partinya yang didakwa meneruskan legasi bekas Presiden Pas itu disifatkan sebagai amat jauh tersasar.