Sekolah diminta jalin kerjasama dengan AADK, PDRM - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2017)
KUBANG PASU 8 Feb. Kementerian Pendidikan meminta semua sekolah menjalinkan kerjasama dengan agensi berkaitan bagi membendung salah laku termasuk penagihan dadah dalam kalangan pelajar.