MASKUM ringankan beban mangsa banjir - Mat Rasid, Junita (Berita Harian, 2011)
Majlis Sukarelawan Universiti Malaysia (MASKUM) mengadakan misi pembersihan besar-besaran di kawasan banjir sekitar Pagoh disertai kira-kira 1,200 pelajar daripada 14 universiti tempatan.