Program school-industry partnership initiatives (SIPI) - Abdul Karim, Hamida Bee (2004)
Projek ini adalah dijalankan bagi membuat suatu penilaian ke atas program yang dijalankan di sebuah IPTA di Malaysia. Program ini yang melibatkan sebuah sekolah dan sebuah industri dikenali sebagai Program School-Industry Partnership Initiatives atau SIPI.