UUM sedia hadapi FEStKUM 2011 - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2011)
Dewan Penginapan Pelajar (DPP) SME Bank berjaya merangkul juara keseluruhan Universiti Utara Malaysia (UUM) Cultural Festival (UCF 2011) anjuran Pusat Budaya dan Seni (PBS), UUM.