Menunggu Najib kata bila..: BN boleh menang besar jika tarikh PRU-13 tepat - Kamaruzzaman, Ahmad Zaini (Berita Harian, 2011)
BARU-BARU ini, Datuk Seri Najib Razak mengumumkan Bajet 2012 akan dibentangkan pada 7 Oktober. Kelmarin, Setiausaha Agung Barisan Nasional (BN). Datuk Temgku Adnan Tengku Mansor, memberitahu media, persediaan Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) akan menjadi perkara utama dibincang pada mesyuarat Majlis Tertinggi BN hari ini kerana pilihanraya ‘olok-olok’ atau ‘dry run’ akan diadakan tidak lama lagi.