NCSM sasar kutipan RM300,000 - Harian, Metro (Harian Metro, 2011)
KUALA LUMPUR: Persatuan Kebangsaan Kanser Malaysia (NCSM) menyasarkan kutipan RM300,000 dalam program 'Relay For Life 2011'(RFL) di Melaka yang akan memulakan siri penjelajahan pada 4 hingga 5 Jun depan di Stadium Tun Fatimah, Bukit Serindit Melaka.