'Sambung phD untuk martabat industri filem' - Harian, Metro (Harian Metro, 2011)
SINTOK: Saya berasa terpanggil untuk menyambung pembelajaran demi meningkatkan martabat seni filem di negara ini kerana saya lihat industri ini boleh pergi lebih jauh.