60,000 miliki PhD menjelang 2023 - Berita, Harian (Berita Harian, 2011)
PUTRAJAYA: Kerajaan menyasarkan 60,000 rakyat memiliki ijazah kedoktoran (phD) menjelang 2023, kata Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin.