Apa saja untuk tawan Felda dan negara - Kari, Nurul Anuar (Utusan Malaysia, 2011)
KETIKA perpaduan negara terancam sejak Pilihan Raya Umum Ke-12 (PRU-12), Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak menggerakkan gagasan 1Malaysia untuk menyatukan kembali rakyat.