Jalinan kerjasama UUM, MEDIU - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2011)
UNIVERSITI Utara Malaysia (UUM) dipilih untuk berkongsi kepakaran dalam bidang pengurusan kewangan Islam dengan Al-Madinah International University (MEDIU) melalui kerjasama antara kedua-dua universiti ini demi kepentingan negara Islam sejagat.