Anugerah belia beri peluang berbakti - Yakkub, Mohd Yunus (Kosmo, 2011)
BERGELAR Tokoh Belia Negara 2011 merupakan satu penghormatan tersendiri kepada Haslinda Ahmad 40, seorang yang berketerampilan, mempunyai daya kepimpinan terpuji dan sahsiah yang seimbang daripada segi mental dan fizikal.