500 mahasiswa bantu mangsa banjir: Libatkan sukarelawan dari enam IPTA berkhidmat di 11 lokasi - Abdullah, Marzita (Sinar Harian, 2011)
KANGAR 5 April - Lebih 500 sukarelawan dari enam institusi pengajian tinggi awam (IPTA) dari seluruh negara bergotong-royong membantu mangsa-mangsa banjir di 11 lokasi di sekitar negeri ini baru-baru ini.