Bengkel 'Wanita' dapat sambutan penduduk Arau - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2011)
ARAU 24 April - Bengkel Sayangi Diri Sayangi Keluarga Bersama Wanita berjaya mencuri hati peserta apabila ia berlangsung dengan penuh ceria di Dewan Sivik di sini semalam.