Tekanan hidup punca rasuah - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2011)
SHAH ALAM - Gejala rasuah berpunca daripada masyarakat yang berdepan dengan tekanan hidup lantas memilih jalan pintas untuk memperoleh wang dengan cepat.