UUM anjur Heart to Heart Charity: Kampung Orang Asli Lubuk Legong jadi lokasi pilihan - Shafiee, Nordiana (Sinar Harian, 2011)
SIONG - Seramai 31 mahasiswa dari Universiti Utara Malaysia (UUM) terdiri daripada ahli Persatuan Kerja Sosial dan Persatuan Pengurusan Pelancongan mengadakan program Heart to Heart Charity yang mana mereka memilih Kampung Orang asli Lubuk Legong sebagai tempat untuk mengadakan program.