Kejohanan Sepak Takraw buka tirai - Abdullah, Mohd Rizal (Sinar Harian, 2011)
Kejohanan Sepak Takraw Jemputan Kelab-Kelab Antarabangsa berjalan lancar seperti dirancangkan. Kejohanan yang bermula pada jam 8 pagi ini mendapat sambutan yang menggalakkan berikutan aksi peserta yang memukau pandangan penonton.