Jelajah One Malaysia rakyatkan Pemuda UMNO - Mohd Amin, Khairil Anwar (Sinar Harian, 2011)
PENDANG - Tanggal 9 April 2011 merupakan tarikh bersejarah buat pemuda UMNO dan Barisan Nasional (BN) apabila berjaya menakluki Kedah melalui program Jelajah One Malaysia (JOM) Kedah yang meliputi daerah Pokok Sena, Pendang, Merbok dan Sungai Petani.