Hilang selera jadi petanda - Sulaini, Nurul Fatihah (Sinar Harian, 2011)
ALOR SETAR - Isteri kepada Abdullah Zubair, 27, guru Sekolah Menengah King Edward, Taiping meninggal dunia ketika mendaki di kawasan Bukit Larut, Taiping pasrah dengan pemergian suami tersayang.