Bakti siswa UUM dekati warga desa - Zakaraya, Siti Zubaidah (Sinar Harian, 2011)
BUJANG - Program Bakti Siswa Perdana 1Malaysia, Eksplorasi Lembah Bujang 2011 anjuran pelajar Kolej Undang-Undang, Kerajaan dan Pengajian Antarabangsa, Universiti Utara Malaysia UUM berlangsung dengan pelbagai aktiviti disediakan.