Pasangan suami isteri dibebaskan - Berita, Harian (Berita Harian, 2012)
KUALA LUMPUR : Pasangan suami isteri yang ditahan, Sabtu lalu, kerana disyaki mendalangi kegiatan jual beli Baucar Buku 1Malaysia (BB1M) di Sintok Kedah, dibebaskan pagi semalam sebaik keterangan mereka dirakamkan.