Dari Changlun ke England - Zainon, Zunaidah (Utusan Malaysia, 2012)
SESEKALI menghabiskan masa terluangnya di calet yang dibina di belakang rumah ayahnya di Felda Batu Lapan, kenangan zaman kanak-kanak sering menerpa di ruang fikirannya.