UMNO bantu graduan pintar ambil PhD - Kamaruddin, Safuri (Berita Harian, 2012)
BALING : Seorang graduan pintar Universiti Utara Malaysia (UUM) yang dipercayai pelajar termuda di negara ini ditawarkan mengikuti Ijazah Doktor Falsafah (PhD) di universiti itu, kini boleh merealisasikan impiannya apabila mendapat bantuan kewangan daripada Ketua Umno Bahagian Baling, Datuk Abdul Azeez Abdul Rahim.