Nurliyana terima tawaran PhD pada usia 23 tahun - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2012)
BALING : Walaupun usianya baru mencecah 23 tahun, Nurliyana Mohd Yusof dari Kampung Charuk Semeliang, mukim Siong mengejutkan seluruh penduduk Kampungnya setelah mendapat tawaran melanjutkan pengajian di peringkat Doktor Falsafah (PhD) di universiti Utara Malaysia (UUM) dalam bidang ekonomi.