Sembilan tahun tak jumpa Zambri: Ibu mahu anak balik ke pangkuan keluarga - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2012)
SUNGAI PETANI - Seorang ibu tidak dapat menahan perasaan sebak kerana terpaksa menganggung rindu teramat sangat apabila kehilangan anak lelakinya sejak sembilan tahun lalu.