9 tahun tak jumpa, ibu rayu anak pulang - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2012)
SUNGAI PETANI - Seorang ibu tidak dapat menahan perasaan sebak kerana terpaksa menanggung rindu dengan kehilangan anak lelakinya berusia 35 tahun sejak sembilan tahun lalu.