500 pelanggan STM didakwa - Mohd Saifudin, Adam (Berita Harian, 1989)
JOHOR BAHRU, Khamis - Syarikat Telekom Malaysia (STM) sudah mengambil tindakan mahkamah terhadap lebih 500 pengguna telefon di negeri ini dan menghantar notis tuntutan bayaran bil kepada 300 lagi sejak Ogos hingga Februari lalu.