SEMINAR SPM 2012 - Berita, Harian (Berita Harian, 2012)
Program Seminar SPM anjuran akhbar SKOR, sisipan Berita Harian bermula lagi membuka tirai tahun 2012. Setiap tahun program tersebut akan terus membantu calon peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia memperoleh kecemerlangan sekali gus mendapat semua A+ dalam setiap subjek.