Anwar dah jadi pelupa: PTPTN dilaksana ketika jadi TPM, Menteri Kewangan - Harian, Metro (Harian Metro, 2012)
SINTOK: Tiada pelajaran percuma bagi pengajian di institusi pengajian tinggi di negara ini seperti mana boleh diperoleh di negara maju lain, kata bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad.