Tunku Puteri Intan Safinaz bakal dimasyhur Pro-Canselor UUM - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2012)
ALOR SETAR - Anggota Jemaah Pemangku Sultan Kedah, Tan Sri Tunku Puteri Intan Safinaz Tuanku Abdul Halim Mu'adzam Shah akan dimasyhurkan sebagai Pro-Canselor Universiti Utara Malaysia(UUM) yang baharu pada konvokesyen ke-25 universiti itu 18 September ini.