Remaja OKU teruja bergelar siswa - Berita, Harian (Berita Harian, 2012)
Sintok: Orang kelainan upaya (OKU), Muhammad Akmal Razak, 20, yang bergelar penuntut Universiti Utara Malaysia (UUM), di sini, semalam sanggup menyahut cabaran untuk berjaya di menara gading walaupun terpaksa berdikari sepanjang berada di institusi pengajian itu.