Rela tiada air demi anak: Pasangan gagal lunas tunggakan RM160.77 dahulukan duit untuk tampung pengajian di universiti - Mad Desa, Ahmad Isyafiq (Harian Metro, 2012)
TANJUNG KARANG: Demi menampung kos pengajian dua anak mencecah hampir RM3,000, sepasang suami isteri merelakan bekalan air di rumah mereka dipotong selepas gagal melunaskan tunggakan RM 160.77 pada 22 Julai lalu.