Guru terima rawatan psikiatrik, kaunseling - Berita, Harian (Berita Harian, 2012)
Sintok: Seramai 273 guru di negeri ini dikesan mengalami tekanan perasaan sehingga menerima rawatan psikiatrik dan kaunseling antara Januari hingga bulan lalu.