Tindakan keras terhadap penganjur perhimpunan haram - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2011)
KUALA LUMPUR : Kerajaan dan pihak keselamatan perlu mengambil tindakan keras ke atas pengacau yang merancang mengadakan perhimpunan termasuk menahan mereka di bawah Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA).