'Budaya berfikir ke depan perlu untuk tangani cabaran global' - Harian, Metro (Harian Ekspress (KK), 2012)
KUALA LUMPUR: Negara-negara perlu menerap budaya berfikir ke hadapan dalam masyarakat masing-masing demi menentukan mereka sentiasa siap sedia menghadapi cabaran global, kata Raja Muda Perak, Raja Dr Nazrin Shah.