NC UUM dilantik Penasihat Seniman - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2012)
ALOR SETAR - Naib Canselor, Universiti Utara Malaysia (UUM), Prof. Datuk Dr. Mohamed Mustafa Ishak (gambar) telah dilantik sebagai Penasihat Akademik Persatuan Seniman Malaysia (Seniman).