Pas akan terima kesan buruk - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2012)
KUALA LUMPUR 23 Dis.- Pas akan menerima impak buruk termasuk hilang kepercayaan dalam kalangan ahli parti itu sekiranya penyokong mereka berterusan keluar daripada parti tersebut seperti yang berlaku kebelakangan ini.