Sokongan rakyat terhadap BN semakin meningkat - Utusan, Sarawak (Utusan Malaysia, 2012)
KUALA LUMPUR, Rabu — Dengan memilih slogan 'Menepati Janji' sebagai agenda utama, keprihatinan Barisan Nasional (BN) akhirnya menyentuh hati ramai rakyat Malaysia tanpa mengira umur, jantina, agama dan taraf hidup melalui usaha berterusan demi kebaikan semua.