Diddy Hirdy dan isteri kena tunggu tiga tahun dapat anak kedua? - New Sabah Times Bahasa, (KK) (New Sabah Times Bahasa (KK), 2012)
RASA macam dah lama betul Murai Batu tak dengar cerita pasal penyanyi kelahiran program reality, Akademi Fantasia si Diddy Hirdy ni. Tapi Murai tak sangka apabila baru-baru ini terjumpa dengan dia di lokasi filem Sunti @ Facebook. Apa Diddy buat di situ? Tanya punya tanya, rupa-rupanya Diddy antara pelakon utama dalam filem arahan James Lee itu.