Ummu Kalthum minat kerja sukarela - Idris, Abdul Razak (Utusan Malaysia, 2013)
KEMAMPUAN seorang graduan universiti tidak seharusnya diukur dari segi kecemerlangan akademik semata-mata. Sebaliknya, penilaian terhadap mereka turut mencakupi sejauh mana golongan itu bijak mengendalikan isu-isu membabitkan masyarakat sekeliling sejak dari alam kampus lagi.