Filipina, M'sia cari resolusi damai: Insiden pencerobohan di Lahad Datu - Harian Ekspress, (KK) (Harian Ekspress (KK), 2013)
KUALA LUMPUR: Filipina dan Malaysia kini mencari jalan untuk mencapai satu resolusi damai berhubung insiden pencerobohan kumpulan bersenjata di Lahad Datu, Sabah.