Nostalgia jadi wartawan kekal dalam ingatan - Abd. Mutalib, Mohd. Hafiz (Utusan Malaysia, 2013)
PENGALAMAN selama enam bulan bergelar wartawan cukup memberi makna dalam hidup gadis berwajah manis bernama Rosmawati Zawawi ini. Rosmawati, 24, atau lebih mesra dengan panggilan Sema mengakui begitu teruja berpeluang menceburi bidang berkenaan yang penuh dengan cabaran serta 1001 cerita suka dan duka.