Ramai desak Filipina ekstradisi Jamalul Kiram - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2013)
KUALA LUMPUR - Pelbagai pihak semalam meminta Kementerian Luar mendesak kerajaan Filipina menyerahkan Jamalul Kiram III untuk dibicarakan di negara ini kerana dipercayai telah mengarahkan pencerobohan bersenjata di Sabah sehingga mengorbankan lapan anggota polis Malaysia.