Ajrina tabik keberanian pasukan keselamatan - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2013)
ISU pencerobohan pengganas Sulu di Sabah yang hangat dilaporkan di media membuatkan hati gadis ganit, Ajrina Mohd Hussin (gambar) sentiasa gusar mengenangkan bila tragedi itu akan berakhir.