Kahwin tanpa dasar cinta: PAS, PKR saling tuding menuding dalam isu pertindihan calon - Mahmud, Hairulazim (Harian Metro, 2013)
Inilah yang dikatakan 'Marriage of convenience' iaitu 'perkahwinan kerana kepentingan' yang bukan atas dasar suka atau cinta." Itu yang diibaratkan Prof Datuk Dr Amir Hussin Baharudin berkaitan gelagat PAS dan Parti Keadilan Rakyat (PKR) yang saling tuding menuding antara satu sama lain dalam isu pertindihan calon.